NYE Linx

Blatchford protese Linx

Nå kommer verdens eneste fullintegrerte datastyrte protesesystem i en ny oppgradert versjon!

Som verdens eneste fullintegrerte datastyrte protesesytem der fot og kne jobber sammen for å gi brukeren en så naturlig gangopplevelse som mulig, har Linx vunnet flere priser for design og innovasjon.

Ved hjelp av integrerte sensorer som analyser brukerens bevegelse, aktivitet og miljø, sendes en kontinuerlig strøm av informasjon til det hydrauliske systemet som gjør at protesen kan tilpasse seg raskt og fungere tilnærmet likt et vanlig ben.

I sitt kontinuerlige arbeid med produktutvikling og videreutvikling av sine produkter har Blatchford nå nylig lansert en oppgradert versjon av Linx protesen som tilbyr flere forbedringer og nye funksjoner som sikrer en enda bedre brukeropplevelse for både pasient og kliniker. Med den nye Linx vil brukeren oppleve bedre stabilitet og sikkerhet, raskere respons og enklere lading. For klinikeren har programmering og oppsett blitt enklere ved hjelp av programmeringsappen som nå er tilgjengelig for både iOS og Android, og programmeringsknapper på kneet som kan benyttes for basisinnstillinger når man ikke har appen tilgjengelig

Med sine unike egenskaper har Linx hjulpet mange protesebrukere verden over til en enklere hverdag og bedre langsiktig helse.

Les mer om Linx og de nye og forbedrede funksjonene her >>

Har du spørsmål eller ønsker du en utprøving?

Ta kontakt med våre produktspesialister:

Kenneth Timenes: +47 917 45 623

Ulf Gustafsson: +46 708 377 481