Blatchford protese katalog

Ny produktkatalog fra Blatchford

Blatchford protesekomponenter katalog

Bla i katalogen her

Som en av verdens ledende produsenter av avansert proteseteknologi, jobber Blatchford hver dag for å bidra til økt mobilitet og livskvalitet for protesebrukere verden over.

Blatchford har ved flere anledninger vunnet priser for sine innovative løsninger, og har blant annet utviklet den første kommersielt tilgjengelige hydrauliske protesefot, den første mikroprosessorstyrte hydrauliske ankel og det første fullintegrerte protesesystemet Linx.

I Blatchford’s nye produktkatalog vil du finne proteseføtter, knær og komponenter tilpasset ulike protesebrukere og brukerkategorier.

Innledningsvis finner du en beskrivelse av de ulike brukerkategorier / aktivitetsnivåer, samt en oversikt over hvilke produkter som passer for de ulike kategorier. Videre vil du kunne lese om fordelene ved hvert enkelt produkt og finne alt du trenger av tekniske spesifikasjoner og detaljer for å bestille.

Linker til kliniske studier finner du under det enkelte produkt på vår hjemmeside og på blatchford.co.uk

Har du spørsmål vedrørende noen av produktene i Blatchford katalogen, ønsker du en demonstrasjon eller utprøving, er du velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 55 91 88 60 eller e-post: post@ortopro.no