Bauerfeind katalog støtter og ortoser

Bla i katalogen her

Nå er den nye Bauerfeind katalogen tilgjengelig.

Du kan bla i den her eller bestille et eksemplar ved å ta kontakt med oss på telefon 55 91 88 60 eller e-post: post@ortopro.no.

Bauerfeind er en av verdens ledende leverandører av medisinske hjelpemidler, og leverer støtter og ortoser med enestående materialegenskaper og dokumentert effekt. Bauerfeind stiller de strengeste krav til kvalitet, virkning og komfort og har igjennom flere tiår opparbeidet seg en ekspertise som har resultert i en rekke prisbelønnede produkter. Bauerfeind sine støtter og ortoser utvikles og produseres i Tyskland.

 

En ny generasjon mykortoser

Med kontinuerlig fokus på å forbedre sine pasienters livskvalitet og muliggjøre en aktiv livsstil til tross for skade, har Bauerfeind nå utviklet en ny generasjon mykortoser som er enda lettere, puster bedre og gir effektiv smertelindring, støtte og komfort. Du kan lese mer om den nye GenuTrain®, EpiTrain® og LumboTrain® her, og gjør deg kjent med resten av Bauerfeind sortimentet på nettsiden vår og i katalogen. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker ytterligere informasjon om kvalitetsproduktene fra Bauerfeind.

 

GenuTrain®

LumboTrain®

EpiTrain®