Ny Silcare Breathe-Locking Liner

Silcare Breathe-Locking Liner er nå tilgjengelig fra Blatchford. Nykommeren i det populære Silcare Breathe-produktutvalget kombinerer den patenterte teknologien i Silcare Breathe Cushion Liner med sikkerheten til et låsesystem, med en unik enveisventil på hylsen, som skaper en lufttett forsegling mellom huden og den indre overflaten av lineren.

Ingen separat suspensjonsmansjett kreves med Silcare Breathe-Locking Liner, noe som gir et kjøligere miljø for huden og en mer komfortabel tilkobling mellom protesestump og hylse.

Enveis elastisitet i den distale enden motvirker stempeleffekt, mens toveis elastisitet i den proksimale enden muliggjør komfortabel knefleksjon. I tillegg gir TendressTM-finishen en lavere friksjonskoeffisient enn standard silikon og reduserer skjærspenning på huden.

Pustende teknologi
Den patenterte teknologien i Silcare Breathe virker ved at luften og fuktigheten som ofte fanges mellom lineren og huden, slippes ut via spesielt utformede, laserborede hull.

Luften og fuktigheten drives deretter ut av hylsen etter hvert som brukeren går, noe som gir tørrere hud og et sunnere miljø for protesestumpen. Dette bidrar til økt komfort og kontroll, og reduserer skadelige effekter av bevegelsesfriksjon på fuktig vev som ofte oppstår med standard linere.