Nyhet: SecuTec OA

SecuTec OA gjør varus-og valgusjustering mulig i ett og samme produkt. Ortosen gir smertelindring både lateralt og medialt i kneet, helt i henhold til trepunktsprinsippet. Dette gjøres ved å påføre forsiktig trykk på leggbenet, samtidig som det opprettholdes en konstant avstand mellom ortosehengslene.

Hold deg aktiv lengre uten smerter

Takket være sitt anatomisk konstruerte hardrammedesign, kan SecuTec OA justeres nøyaktig og individuelt til pasientens kne,  selv om man tar hensyn til feiljusteringer. Condylar-puten på siden som trenger korrigering, er ventralt fortykket og kan også justeres nøyaktig med innsatsbare kiler. Dette gjør at kontaktflaten på siden av kneet blir ideelt utvidet for kraftoverføring. Sideskuffen har en utsparing for hodene på fibula. Dette forhindrer ubehagelig trykkfølelse. Den presise passformen sikrer effektiv lindring og komfort, som hjelper pasienten til å fortsette å bevege seg lenger med mindre smerte.

SecuTec OA gir økt stabilitet for kneleddet i henhold til firpunktsprinsippet: øvre og nedre benrammer arbeider også med stroppene for å motvirke fremre og bakre ustabilitet. Øvre og nedre benrammer kan kombineres i forskjellige størrelser. Dette gjør at medisinsk hjelp kan justeres individuelt til pasientens benomkrets.