Vi presenterer den nye Elite serien

Nå kommer føttene i Elite serien i ny forbedret versjon

Føttene i Elite serien er utviklet for aktive brukere som vil ha en allsidig protesefot som kan gi dem god hjelp både i hverdagen og ved ulike sportsaktiviteter.

Nå kommer alle Elite føttene med sandaltå fotskall fra str 22 til 30.

 

Elite2

Elite2 er en lett protesefot som er designet for å gi den aktive brukeren god hjelp både i hverdagslivet og ved ulike fritidsaktiviteter. Vanntett konstruksjon og uavhengige e-karbonfjærer sørger for god støtdemping og effektiv energiretur, og gjør Elite2 godt egnet for variert aktivitet i all slags terreng.

Les mer om den nye Elite2 her >>

 

EliteVT

EliteVT er designet for å sikre god støtdemping, rotasjon og stabilitet ved høy aktivitet. Biomemetisk funksjonalitet og Blatchford’s innovative titanfjær teknologi gir den aktive brukeren god hjelp ved både gange og løping, og muliggjør variert og høy aktivitet med mindre belastning på protesestump og skjelett.

Les mer om den nye EliteVT her >>

 

 

Elite Blade

Blade er en lett og fleksibel protesefot som har stor nytteverdi for både idrettsutøveren og den alminnelige joggeren. Den forlengede karbonfjæren reduserer støtbelastningen ved høy aktivitet og gir mye energiretur som hjelper brukeren fremover. Elite Blade er designet for variert aktivitet, og passer godt til både arbeid, fritid og ulike sportsaktiviteter.

Les mer om den nye Elite Blade her >>

 

 

Elite Blade VT

BladeVT er en løpefot som er designet for å sikre god støtdemping, rotasjon og stabilitet ved variert og krevende aktivitet. Den forlengede, fleksible e-karbonfjæren kombinert med Blatchford’s innovative titanfjær teknologi, sørger for høy yteevne, god komfort og redusert belastning på rygg og ledd i forbindelse med både hverdagslige gjøremål og krevende sportsaktiviteter.

Les mer om den nye Elite Blade VT her >>